Steun de vereniging met Acties

Als vereniging proberen we zoveel mogelijke mee te doen aan verschillende acties t.b.v. extra inkomsten voor de vereniging.
Onlangs heb je al in je postvak een mail gehad over de Rabobank Clubkas Campagne (ben je lid? heb je al gestemd op jouw vereniging?).

Via deze weg willen we je informeren over enkele acties die er nog aan komen en waar je op een later moment meer informatie over zult ontvangen.

  • de Plus: Boodschappen doen bij De PLUS in Mijnsheerenland levert onze vereniging straks geld op. Op 18 september start daar de Sponsor Vereninginsweken Actie.
    Er volgt snel meer informatie over deze actie.
  • Jumbo: Ook boodschappen bij de Jumbo in 's Gravendeel gaat vanaf november gunstig zijn voor onze club.
    Wij gaan als vereniging meedoen met de Clubfund-actie. Een actie, enigszins vergelijkbaar met de sportplaatjesactie van enkele jaren geleden. Dit omdat we je vragen om (natuurlijk geheel vrijwillig) op de foto te gaan. De foto's van leden kunnen komen te staan op allerlei fanartikelen waar jij, je familie, buren en vrienden voor kunnen sparen. Ieder aangeschaft fanartikel levert onze vereniging geld op!
    Binnenkort meer informatie. (ben je al nieuwsgierig, kijk dan alvast op www.clubfund.nl )
  • Pepernoten: In de supermarkt liggen ze al...de pepernoten. Binnenkort kunnen er ook weer heerlijke pepernoten besteld worden. Iedereen zal weer een bestelformulier ontvangen.

Mocht je graag willen helpen bij één van deze acties, schroom dan niet en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..