Uw kind laten sporten via het Jeugd Sport Fonds

jsf hwIedereen wil graag zijn kind geven wat hij of zij graag wil, zeker als het om sport gaat. Alleen is dit niet zomaar in elke gezinssituatie financieel mogelijk.

Om deze kinderen toch de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten, biedt het Jeugd Sport Fonds van de Hoeksche Waard sinds 1 januari 2015 een financiele vergoeding aan.

Vergoeding
De bijdrage voor sport is maximaal € 225,- per 12 maanden.

Aanvragen via intermediair
Aanvragen voor een bijdrage kunt u doen via een intermediair zoals: (gym-)docenten, jeugdhulpverleners, jongerenwerkers of combinatiefunctionarissen. Zij controleren ook of een kind daarna daadwerkelijk naar sport of muziekles gaat.

Meer informatie vind u in de Flyer.

Website: Volgorde speelschema's nu correct

Helaas werden door een technische aanpassing de speeldata (bij de speelschema's en de aankomende wedstrijden) in een verkeerde volgorde weergegeven. De laatste wedstrijden werden als eerste getoond.

Bij de speelschema's was er dan alleen een volgorde probleem, maar bij de aankomende wedstrijden, werden zodoende alleen de laatste wedstrijden van het speelseizoen getoond.

Dit is nu aangepast, zodat de speelschema's netjes met een oplopende datum worden getoond en dat bij de aankomende wedstrijden netjes de komende (14) wedstrijden staan.

Instructie invullen wedstrijdformulier

Vanuit de Nevobo kwam naar voren, dat veel spelers niet weten hoe een wedstrijdformulier moet worden ingevuld.

Vanaf heden vind je in het zaalwacht menu twee links. Een met een instructie voor het invullen van een klein wedstrijdformulier en een voor het invullen van een groot wedstrijdformulier

Iets plaatsen op de website?

Beste leden,

Zou je graag iets op onze website willen plaatsen (bijv. een wedstrijdverslag, of een ander leuk stuk), dan kun je dit sturen aan de webmaster.

Het E-mailadres vind je in het menu Contact.

Wedstrijdverslagen

Alle teams kunnen weer wedstrijdverslagen inzenden. Heeft je team geen vaste correspondent? Schrijf dan een stukje per toerbeurt. Het hoeft natuurlijk niet een heel boekwerk te zijn. Maar een kort verslag zodat de andere teams en geinteresseerden de verrichtingen van alle teams kunnen volgen, is natuurlijk ook welkom.

De eerste verslagen van dit jaar zijn alweer geplaatst. Kijk bij het menu: Actueel - Wedstrijd verslagen.

 

Ook iets leuks te melden: stuur je verslag/stukje dan naar de webmaster, die zal het zo snel mogelijk plaatsen.