Competitie 2020/2021 geschrapt

Binnen de NeVoBo is besloten om de resterende wedstrijden (waarvan men hoopte dat deze nog gespeeld konden worden) te schrappen.
Dit NeVoBo-besluit is gekomen na de verlenging van de lockdown-maatregelen tot 2 maart
Wat er na 2 maart mogelijk is horen we binnenkort, maar de verwachting is dar er op korte termijn nog geen competitiewedstrijden gespeeld kunnen worden. 
De NeVoBo hoopt dat er aan het einde van het seizoen nog mogelijkheden komen voor oefenwedstrijden, door verenigingen zelf georganiseerd. Dit is echter nog erg onzeker.  
 
Eerder is al gecommuniceerd dat er op basis van de gespeelde wedstrijden dit jaar geen promotie & degradatie richting het seizoen 2021-2022 mogelijk was. 
 
Voor nu: blijf gezond! En hopelijk kunnen we elkaar in het voorjaar wel ontmoeten bij onze gloednieuwe beachlocatie!

Corona update oktober 2020

Virus2Zoals de meesten van jullie wellicht al weten heeft het kabinet gisteren nieuwe maatregelen afgekondigd.

Als gevolg van deze nieuwe coronamaatregelen heeft de Nevobo besloten om alle volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie- en jeugdcompetities, per 14 oktober 22.00 uur stil te leggen.

Jeugd tot 18 jaar mag wel 'gewoon' blijven trainen. Ook zijn onderlinge wedstrijden met teams van de eigen club toegestaan.
Natuurlijk blijven alle eerdere regels van kracht (o.a. geen publiek, kantine gesloten)

Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen. (dit is inclusief trainer als deze ook in het veld staat en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandregel)

Deze regels gelden voor de komende 4 weken.
Met deze maatregel voor de sport hoopt men het aantal reizen en sociale contacten te verminderen om zo het corona-virus te bestrijden.

De maatregelen voor de volleybalsport zullen veel effect hebben op het verdere verloop van de competitie. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competitie. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie. Wanneer er meer duidelijkheid is zal er door de Nevobo over gecommuniceerd worden.

Als vereniging zijn we ten slotte nog in afwachting van hoe BRES Accommodaties omgaat met de nieuwe maatregelen. Mochten er van daar uit nog wijzigingen komen dan laten we dit uiteraard weten.

Hopelijk krijgen we met elkaar het virus weer onder controle.
Succes de komende weken met 'fit' blijven en het belangrijkste blijf gezond!

Corona update september 2020

Via deze weg informeren we je over de laatste ontwikkelingen en wat dit betekent voor het volleybal.

Belangrijk om te weten is:

  • De komende 3 weken is er geen publiek meer toegestaan bij wedstrijden.
    Helaas zijn ouders/vrienden/familieleden niet meer toegestaan bij wedstrijden.
    Uitzondering: Als je als ouder je kind (t/m 17 jaar) rijdt naar een uitwedstrijd val je onder de noemer 'teambegeleiding' en mag je blijven kijken naar de wedstrijd.
  • De sportkantines gaan de komende 3 weken tijdelijk dicht.
  •  Na afloop van het sporten geldt de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen voor jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen.

Voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport
Bij vragen of opmerkingen, zoek contact met de corona-coördinator Arie Mol.

Corona protocol

Vanaf heden kunt je ons corona-protocol, welke wij ook hebben aan moeten leveren bij Bres accommodaties, vinden op de website (rechts in het menu).

 
Grotendeels al bekend, echter goed om nog eens nauwkeurig door te nemen mede gezien relevante informatie voor de competitiewedstrijden.  
 
Verzoek aan jou blijft om je bevindingen rondom alles wat met corona te maken heeft door te blijven geven, neem hiervoor contact op met de corona-coördinator Arie Mol.

Herziene datum ALV!

Best lid,

 
De datum van de algemene ledenvergadering is gewijzigd naar donderdag 8 oktober (start 20:00u). De eerder genoemde datum (17 sept) vervalt hiermee. 
 
Vanwege corona is het belangrijk dat we ons goed aan de richtlijnen kunnen houden. Om deze reden willen we je vragen om aan ons door te geven wanneer je WEL komt. Zo kunnen we inventariseren hoeveel personen we kunnen verwachten en hiervoor de juiste ruimte 7 maatregelen treffen. 
 
Stuur dus even berichtje als je aanwezig bent op de ALV op 8 oktober. 

Subcategorieën

Evenementen
Nieuwtjes binnen de vereniging
Overzicht gepubliceerde nieuwsbrieven
Verschillende wedstrijdverslagen van verschillende teams.

Actuele en toekomstige zaalwachtroosters zij hier te vinden.

Tevens kun je hier meer informatie over hoe men wordt verwacht de zaalwacht in te vullen en wat men dan moet doen.