In memoriam: Joep Honig

Best leden,

Via deze weg willen we je informeren over het plotselinge overlijden van Joep Honig.
Joep voelde zich maandag niet lekker en is toen naar het ziekenhuis gebracht. 
Daar is hij uiteindelijk nog geheel onverwacht overleden. 

Vele kennen Joep. Joep was namelijk al jarenlang actief binnen onze verenging.
Ooit startte hij bij DDL, wat later over is gegaan in RoWiDo-DDL en uiteindelijk het huidige HWVV BeneVia. 
Joep vond de jeugd altijd erg belangrijk. Hij heeft vele jaren de jeugd getraind. Verschillende oud-heren en heren uit de huidige herenteams hebben van Joep (beter) leren volleyballen. 
Niet alleen in het verleden was er een grote betrokkenheid bij de jeugd. Ook afgelopen jaar heeft Joep zich ingezet voor de jeugd. Zo was hij betrokken bij de jeugdtrainingen en zette hij zich in voor onlangs gegeven clinics op scholen. Tot op het laatst was Joep bereid te helpen of ondersteunen indien dit nodig was.  

Joep heeft zelf altijd ook fanatiek gevolleybald. Soms waren er discussies in het veld en kon Joep nog wel eens boos weg lopen. Maar altijd kwam hij weer terug en iedere wedstrijd opnieuw zorgde hij dat hij er weer stond. 
Joep werkte lange tijd in ploegendienst. Als er net toevallig een wedstrijd gepland stond, probeerde hij altijd zijn werk te verzetten om zijn team niet in de steek te laten. 

Ook heeft Joep vele malen de scheidsrechtersstoel beklommen. Hij was een actief scheidsrechter en wanneer een team in nood zat omdat er geen scheidsrechter kwam opdagen...dan klom Joep de bok weer op!

Dit is slechts een greep uit de vele dingen die Joep heeft gedaan binnen onze verenging. 
Wij zullen Joep herinneren als een zeer betrokken en actief lid. 

Indien je graag de vrouw van Joep een kaartje wil sturen, dan kan dit. 
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zal het adres je toesturen. 
Wanneer er meer bekend is over de uitvaart van Joep zullen we je hierover informeren. 

Met vriendelijke groet,

Eva Verhoeven
(PR & Communicatie)