Corona update: eind competitie

Mogelijk heb je al vernomen dat de NeVoBo besloten heeft om de competitie per direct wordt gestopt.
 
De laatste speelronde van de competities stond gepland op 18 april, terwijl de P/D wedstrijden voor 25 april in het programma stonden. Direct hierna begint de meivakantie en vanaf dat moment hebben veel leden andere bezigheden / verplichtingen. Hierdoor is een uitloop van het seizoen 2019-2020 praktisch onuitvoerbaar. 
Door het per direct stopzetten van de competities, worden er in het huidige seizoen geen teams kampioen. Er is momenteel nog geen besluit genomen over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021.
De Nevobo vraagt haar leden om mee te denken om tot een zo eerlijk mogelijke indeling te komen. Opties zijn bijvoorbeeld:
  • Er zijn dit seizoen geen kampioenen en degradanten, ieder team komt in 2020-2021 in dezelfde competitie uit.
  • We hanteren de resultaten van een enkele competitie (volledige eerste seizoenshelft) om tot een eindstand te komen die de indeling voor volgend seizoen zal bepalen.
  • We hanteren de huidige stand in de competities.
Daarnaast zijn er misschien nog andere opties die hier niet genoemd worden. Je kunt meedenken door je reactie te geven op de Twitter- of Facebook-account van de NeVoBo. Alle input wordt verzameld, en volgende week wordt er een beslissing gemaakt over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021.