Vrijwilligers gezocht voor Palm Beach LifeVrijwilligers gezocht voor Palm Beach Life
Brenda Stam (D4) vraagt jullie aandacht voor het volgende! Voor het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit 2009 (http://www.beachvolley.nl/) zijn wij op zoek naar verenigingen die op de verschillende locaties handjes uit de mouwen willen steken. Er zijn al een aantal locaties ingevuld, waaronder door Dames 4! Maar hierover later meer.

Waarom vragen wij hulp van volleybal verenigingen? Ten eerste omdat volleyballers al interesse hebben in de sport en de stap naar Beach Volleyball sneller gemaakt is. Ten tweede om zo meer promotie te kunnen doorvoeren in de omgeving waar een vereniging vandaan komt.

De werkzaamheden in het kort; over het algemeen begint de opbouw op vrijdag. Op zaterdag en zondag wordt je ingezet als wedstrijdleiding en om te helpen met afbreken. Tijdens deze dagen is het ook mogelijk om zelf mee te spelen! Op dit moment zoeken we nog voor een aantal meren locaties verenigingen:

Lemmer: 23 en 24 mei 2009
Almere Haven: 20 en 21 juni 2009
Vlissingen: 25 en 26 juli 2009

Per vereniging geldt er een vergoeding!  Wil je hier meer informatie over ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je denken: ik wil ook wel op het strand werken en niet in verenigingsverband, dan is dit ook mogelijk en kun je voor meer informatie op http://www.beachvolley.nl/ kijken! Eén van de voorwaarden is dat je tussen de 16 en 26 jaar bent!