Programma Benevia Beachtoernooi 2016

Beste Beachers,

Aanstaande zaterdag 28 mei is het dan eindelijk zover: Het 16de BeneVia beachvolleybaltoernooi zal van start gaan. Tijd voor een gezellige, swingende, sportieve dag op het Strijense strand!
Bij deze ontvangen jullie het programma voor deze dag en de locatie van het Strijense strand.

Locatie: Stockholmplein 3, Strijen 

Tussen 09:30 uur en 09:45 uur dien je je met je team aan te melden bij de wedstrijdtafel. Het toernooi zal dan om 10:00 uur officieel van start gaan. We verwachten rond 17:00 uur de prijsuitreiking te hebben. De puntentelling zal dit jaar weer vergelijkbaar zijn als vorig jaar. Na elke wedstrijd is het de bedoeling om de uitslag van de wedstrijd naar de wedstrijdtafel te brengen. Hierdoor kunnen we live de puntentelling bij houden (zie onderstaande URL's):

 

Naast de wedstrijden voor de recreantenteams, is er ook voor kinderen tussen ongeveer 13 en 14 uur een beachvolleybalclinic, gegeven door Dennis Verschuren (oprichter/trainer van Beachsport Hoeksche Waard). Daarnaast zal er op het terrein nog een springkussen aanwezig zijn. Je zoon/dochter/ neefje/nichtje/buurkind is dus ook van harte welkom!

De weersvoorspellingen zien er steeds beter uit. Mochten de weersvoorspellingen slechter worden hoeven we niet te vrezen. In het verleden liet dan namelijk de zon zich vaak gewoon nog zien in Strijen. Het toernooi zal dan ook bij mindere voorspellingen gewoon door gaan!

Deelnemende teams die nog niet betaald hebben, dienen dit alsnog vóór zaterdag te doen.
Dit kan door het inschrijfgeld à € 40,- per team over te maken op iban: NL34 RABO 0323 0122 56 t.n.v. Volleybalvereniging H.W.V.V. onder vermelding van je teamnaam.

 We zien je graag aanstaande zaterdag en wensen je via deze weg alvast heel veel speelplezier!

Groeten,

De Beachcommissie