10E EDITIE BEACHVOLLEYBALTOERNOOI STRIJEN

Volleybalvereniging HWVV BeneVia organiseert dit jaar in Strijen voor de 10e keer het BeneVia Beachvolleybaltoernooi. Zaterdag 26 juni strijden 35 teams op het Strijense strand om de titel. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan er naast de Apollohal genoten worden van een sportief feestje!

 In 1999 vond in Strijen het 1e beachvolleybaltoernooi plaats.”Een groep van vier pioniers liep destijds met de gedachte rond een heus strand te creëren midden in het dorp, om er vervolgens een volleybaltoernooi  op te organiseren. Vrachtwagens vol zand werden een paar maanden later het centrum van Strijen binnengereden, de netjes werden gespannen en het eerste Strijense Beachvolleybaltoernooi was een feit,” aldus de huidige toernooivoorzitter Martijn in het Veld. Inmiddels 11 jaar later, 2007 vond het toernooi een jaar niet plaats, vindt nu de 10e editie van het evenement plaats.

Het grote succes van het toernooi is de laagdrempeligheid voor deelname. Iedereen kan eraan deelnemen. Het toernooi beschikt over een combinatie van een sfeervolle groep recreatieve volleyballers en een ervaren groep dames en heren teams met aanzienlijk beachvolleybalniveau. De sfeer wordt ook dit jaar weer door DJ René van Dalen naar een zomers niveau gebracht, een lekker hapje en drankje wordt door Café Restaurant ’t Plein verzorgd. Toeschouwers zijn tijdens dit zomerse evenement van harte welkom.