Pepernoten en grote clubactie

Grote Clubactie
Grote ClubactieTerug van weggeweest: de grote clubactie! Een mooie actie waarbij door de verkoop van loten de vereniging wordt gesponsord. 
Joep Honig, initiatiefnemer van deze actie, heeft al verschillende teams op de hoogte gesteld, en ook via deze weg maken we je als lid attent op deze actie. 
Wie een lot koopt van de grote clubactie betaald 3 euro, en zorgt hiermee dat er 80 % van het lot (dus € 2,40) direct naar de vereniging gaat!!!
(Bijkomend voordeel: je kunt nog wat leuke prijzen winnen met een lot).
Een mooie actie, met een nog mooier resultaat!

Geef aankomende wedstrijddag (30 oktober) even aan Joep door hoeveel loten je als lid of als team graag zou willen kopen!
(Mogelijk heb je ook enthousiaste familieleden, vrienden, kennisen, collega's, buren, klasgenoten, etc, die loten willen komen, dit is natuurlijk ook mogelijk)
Wees dus een gulle gever en sponsor je eigen vereniging! 
 
 
Pepernotenactie
Sinterklaas Perpernoten
Oktober is bijna ten einde en we naderen de maand december! Naast de korte dagen, de lage temperatuur en mogelijke sneeuwvlokken is december natuurlijk ook de maand van Sinterklaas! Binnenkort doet Sinterklaas weer zijn intrede en daar horen natuurlijk heerlijke pepernoten bij!
Dames 1 heeft zijn welbekende pepernotenactie weer onder het stof vandaan gehaald en de verschillende teams hiervan op de hoogte gebracht. 
 
Meer informatie vind je in de flyer