Jongens gezocht!

onderhands duik

bovenhands

Ben jij een jongen in groep 7, 8 of 1e klas middelbare school?

En……. Op zoek naar een leuke teamsport?

Dan zoeken we JOU!

 

Wij zijn een leuk jongensteam die op zoek zijn naar een drietal nieuwe teamleden, zodat we per september competitie kunnen spelen. Kortom we zoeken jou!

Kennis maken door mee te beachvolleyen

Op dit moment spelen we op het zand beachvolleybal. We nodigen je van harte uit om daar gratis mee te trainen om zo te kijken of je het leuk vindt. Wij zijn elke maandagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur te vinden op ons beachvolleybalveld in Strijen tot aan de zomervakantie.  Adres: Sportlaan 11, Strijen, tegenover de Klep.

Training per september

In september trainen we in de Kees Verkerkhal in Puttershoek van 18:00 uur – 19:00 uur en om de week op woensdag in Laco Sportcentrum te Strijen om 18:45 uur – 19: 30 uur.

Wedstrijden

Per september heb je (bijna) wekelijks een wedstrijd, de ene week thuis is ’s Gravendeel en de andere week uit in de regio Rotterdam/Alblasserwaard.

Superleuk team

Je gaat CMV 6 niveau spelen, op dit moment bestaat het team uit 3 jongens, die in groep 7, 8 en 1e klas middelbare school zitten. Kortom een leuk jongensteam.

Meisjes of andere leeftijd?

Onze vereniging is groter dan dit jongensteam. Ben je meisje of een jongen (vanaf 6 jaar) dan ben je ook natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met volleybal. En ook voor jou geldt de kennismakingsactie.

Meer informatie en aanmelden voor een gratis trainingen

Bel, app of sms naar: 06 44542819, Mariska van der Zwaal

HWVV Benevia