Dames 1: gehavend van start

De dames van Benevia begonnen met maar 7 dames uit hun eigen team aan de wedstrijd.

Door verschillende blessures is het team erg uitgedund.

Gelukkig was Leandra uit dames twee bereid om mee te spelen.

De eerste set begonnen de dames erg onzeker aan de wedstrijd en kwam de passes niet aan bij de spelverdeelster Kitty.

Lees meer...

Dames 1: houdt de spirit erin

Zaterdag speelde de dames van Benevia een uitwedstrijd in Barendrecht tegen
de nummer 1 van de competitie Spirit.

De verwachtingen waren niet heel hoog maar de dames wilde er wel een mooie
pot van maken.

Lees meer...

Dames 1: goed gespeeld, helaas geen punten

De dames van Benevia speelde een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 WHV.

De dames wisten dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden want de herinneringen aan de uitwedstrijd tegen dit team waren niet best. De dames stonden binnen een uur weer onder de douche.

Ze waren er in ieder geval op gebrand er vol in te gaan.

Lees meer...

Dames 1: 4 Punten voor Benevia

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar werd met een overwinning gevierd. Alle voorgaande wedstrijden zat Benevia er zo dicht bij dat het een keer moest kantelen in het voordeel van Benevia.

Hoewel spelverdeelster Jacqueline Rijneveld nog steeds geblesseerd op de tribune zat, was Benevia verder compleet. De uitwedstrijd tegen Forza leidde tot een nipte overwinning van Forza. Tijdens deze wedstrijd waren er drie dames van Benevia niet in de gelegenheid te spelen en viel een deel van dames 2 in. Benevia voelde dat vandaag kansen zich zouden voordoen. De eerste set liep  Benevia direct uit tot 15-10. Daarna nam Forza de wedstrijd tijdelijk over tot 20-21 maar Benevia liet deze set niet meer lopen en eindigde de eerste set met 25-22.

Lees meer...

Dames 1: thuis tegen jeugdig Voltena

Afgelopen zaterdag speelde Benevia Dames 1 tegen het jonge team van Voltena. Aan de wedstrijd kon de geblesseerde spelverdeelster J. Rijneveld niet deelnemen. Zij nam deze avond de coachende rol. De wedstrijd werd niet goed begonnen door Benevia, binnen een mum van tijd was de achterstand 8-14. De service van de tegenstander was in het begin niet goed onder controle te krijgen. Bij een stand van 12-21 kwam er verandering in het spel. De pass kwam beter aan en W. Kruijthof kon zonder blok voor zich vrij-uitsmashen. Helaas was de inhaalslag te laat en werd de set met 25-18 gewonnen door Voltena.

Lees meer...