Dames 1: eerste overwinning

De dames van Benevia speelde de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Deze keer moesten ze het doen zonder middenaanvalster Chantal van Wissen. De dames van Benevia waren erop gebrand om na twee nederlagen nu te gaan winnen.
De eerste set begon Benevia goed. Het ging gelijk op met Krimpen, maar door te veel fouten aan eigen zijde nam Krimpen een kleine voorsprong. Door een goede serviceserie van Leni Schelling was Benevia weer helemaal in de race. Helaas verloor Benevia uiteindelijk net de eerste set met 23-25.

Door verlies van de eerste set was Benevia nog meer gemotiveerd om de tweede set te gaan winnen. De druk van Benevia nam toe. Met goede serviceseries en sterke aanvallen nam Benevia een voorsprong van 21-17. Krimpen wist hier geen antwoord op te geven en de winst van de tweede set ging naar Benevia met 25-19.

Benevia begon met een goed gevoel aan de derde set. Het team van Krimpen wist zich echter te herpakken. Benevia had moeite met het onder controle krijgen van de service van krimpen en door te weinig servicedruk aan eigen zijde ging de set met 23-25 naar krimpen.

De vierde set ging ook weer heel erg gelijk op. Aan de kant van Benevia werd goed verdedigend werk verricht door libero Karin Lupescu. Krimpen ging door de enorme aanvalsdruk van Willeke Kruijthof en Danielle van Wissen veel eigen fouten maken, daardoor won Benevia de vierde set uiteindelijk met 27-25

Krimpen was zo aangeslagen door de winst van Benevia in de vierde set, dat ze het ook in de vijfde set erg moeilijk kregen. De druk van benevia ging door. Krimpen wist daar geen antwoord meer op te geven en door veel aanvals en service fouten aan de kant van Krimpen, won Benevia de vijfde set met 15-8.

Benevia heeft als collectief heel goed gespeeld en won terecht met 3-2.