Dames 3: Volleyballen in Oostvoorne

De ene week heeft Chris een heel voetbalelftal beschikbaar, deze week waren het maar 7 speelsters waar hij over kon beschikken. Lot die moest naar een feestje. Wij begrijpen niet dat een feestje leuker is? Ramona is pregnant dus die is druk bezig met een nieuw supportertje te laten groeien in haar buik. En Tinus ging niet mee omdat ze geen mannenteams hebben in Oostvoorne, dus dan vindt ze er meteen niks meer aan.
Niet heel erg milieubewust kwamen we met 5 auto’s aan in Oostvoorne. De sporthal en de straat stonden nog niet eens in de Tom Toms maar met vrouwelijke intuïtie kom je ook gewoon op de plaats van bestemming! Behalve Daan dan, die ging bij Heinenoord de A29 richting Zierikzee op, want Oostvoorne ligt vlak bij Bruinisse volgens Daan.

Nadat we een voor een binnen kwamen in de sporthal, want waarom zou je dezelfde afslag nemen als Syl, kwamen we er al snel achter dat we een echte uit maar toch thuisfluiter hadden. Onze eigen Chupa Joep was namelijk naar het Oostvoornse afgereisd om ons te komen fluiten. Om 1830 werd keurig op tijd aan de wedstrijd begonnen.

Tja we kenden niet echt een sterk begin. De eerste set keken we telkens tegen een achterstandje aan. Kijk je moet de tegenstanders natuurlijk wel een beetje het gevoel geven dat ze enige kans maken om te winnen. In no-time stonden we alleen wel met 23-15 achter. Tinus, spelverdeler in wording, was er toen wel klaar mee. Een lange service serie volgde en met 24-26 was de eerste set winst voor ons.

De tweede, derde en vierde set zijn eigenlijk kort samen te vatten. In het begin van de sets lieten we Volley Voorne uitlopen. En bij elke set kwamen wij op de helft van de sets in ons spel om gemakkelijk met 4-0 te winnen van de dames uit Oostvoorne. Chupa Joep willen we bedanken voor de goed gevloten wedstrijd! Toen was het tijd om te douche. Grote verwachtingen hadden we van de faciliteiten die deze nieuwe sporthal ons te bieden had. Was dat even een tegenvaller zeg. 4 douches die zich in een kleinere ruimte bevonden dan dat de wc groot was! Lekker knus zullen we dan maar zeggen. Kan je onder je eigen straal blijven staan wanneer je iemand anders rug inzeept.

Na een afterdrankie in de kantine werd er pas gemaakt naar de Mac. Chris had zoveel honger dat hij geen tijd had om te wachten tot de rest in de auto zat. Daan had voor de wedstrijd al zin om haar ex collega’s op te zoeken. Lean had haar bestelling al door gegeven in de setwissel tussen de 3e en 4e set. Brenda was snel genoeg om Chris bij te houden. Tinus zat al in de ballenbak. Eva parkeerde dubbel om tijd te winnen en Syl werd zo verblind door die gele M dat ze het rode stoplicht niet zag. Als een stelletje uitgehongerde kannibalen vlogen we de Mac in.
Eetsmakelijk!