Dames 1: knokken voor wat ze waard zijn

De dames van Sarto staan op de vijfde plaats in de competitie en de dames van HWVV Benevia 9e.

De dames van Sarto begonnen super goed aan de wedstrijd met een sterke servicedruk en goed aanvallend spel, waar de dames van HWVV Benevia in de 1e set geen antwoord op hadden. De 1e set werd dan ook gewonnen door Sarto met 25-11.

Dat konden de dames van HWVV Benevia niet op zich laten zitten. De trein kwam op stoom en de 2e set gaf een heel ander
beeld dan de eerste set. Er werd geknokt en mede door een sterke service serie van Leni Schelling kwam Benevia  op gelijke hoogte.
De set ging uiteindelijk toch naar de dames uit Tilburg met de stand 30-28.

Dan de derde set maar dachten de dames van HWVV Benevia en zo gezegd zo gedaan.
Er werd weer verzorgd gespeeld met goeie set-ups van Jacqueline Hoek en mooie aanvallen van eigenlijk alle aanvalsters.
De set ging met 25-15 naar de dames van Benevia.

Op naar de 4e set  de meiden van Sarto waren toch wel even geschrokken, ze dachten na de 2e set de wedstrijd al binnen te hebben, dit was echter niet het geval. Ook in de 4e set gingen de dames van Benevia goed door en pakten deze set weer met 25-15.

De 5e set moest de beslissing brengen. Sarto begon gelijk goed en kwam op een 6-2 voorsprong. Benevia knokte terug met super goede aanvallen van Danielle van Wissen en Willeke Kruythof. Het werd echt spannend 11-11.
Toch was het Sarto die er met de winst van doorgingen (15-13).

Helaas maar toch weer knap 2 punten verdiend door de dames van Benevia.