Dames 1: 4 Punten voor Benevia

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar werd met een overwinning gevierd. Alle voorgaande wedstrijden zat Benevia er zo dicht bij dat het een keer moest kantelen in het voordeel van Benevia.

Hoewel spelverdeelster Jacqueline Rijneveld nog steeds geblesseerd op de tribune zat, was Benevia verder compleet. De uitwedstrijd tegen Forza leidde tot een nipte overwinning van Forza. Tijdens deze wedstrijd waren er drie dames van Benevia niet in de gelegenheid te spelen en viel een deel van dames 2 in. Benevia voelde dat vandaag kansen zich zouden voordoen. De eerste set liep  Benevia direct uit tot 15-10. Daarna nam Forza de wedstrijd tijdelijk over tot 20-21 maar Benevia liet deze set niet meer lopen en eindigde de eerste set met 25-22.

De tweede set ging Forza slimmer spelen. Balletjes werden net achter het blok neergegooid of ver in de hoeken gespeeld. Benevia had moeite om direct in te spelen op deze veranderingen. In een time-out bij 12-06 in het voordeel vanForza werden de wijzigingen doorgesproken en maatregelen genomen. Het achterveld zou verder inschuiven waardoor de linksachter dichter achter het blok kwam te zitten. De set werd met 27-25 gewonnen door Benevia.

In de derde set voerde Benevia de servicedruk op. Een aantal dames serveerde meer dan 5 punten achter elkaar waardoor de set makkelijker werd gewonnen (25-19).

Helaas werd de vierde set moeilijker. De energie liep terug.Forza presteerde het om uit te lopen tot 16-10 door iedere bal rechtdoor te serveren. De servicepass kwam niet goed genoeg aan. Uiteindelijk presteerde Benevia het zich door een uitstekende serviceserie van Jacqueline van Leeuwen om terug te komen tot 18-17. Helaas werd de set gewonnen door Forzamet 25-23.