Dames 1: goed gespeeld, helaas geen punten

De dames van Benevia speelde een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 WHV.

De dames wisten dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden want de herinneringen aan de uitwedstrijd tegen dit team waren niet best. De dames stonden binnen een uur weer onder de douche.

Ze waren er in ieder geval op gebrand er vol in te gaan.

De eerste set begon het te rommelig bij Benevia en er was te weinig servicedruk, waardoor WHV goed in hun spel konden komen. Bij een 6-10 en een 12-22 achterstand namen de dames een time out en probeerde ze alles om weer in de wedstrijd te komen.

Deze set ging verloren met 15-25.

De tweede set eindigde ook in 15-25 maar voelde al een stuk beter. Ook al zag je het verschil niet terug in de punten het team van Benevia merkte het wel in het veld.

De derde set was het alles of niets. Het ging de gehele set gelijk op en de tegenstanders hadden 2 time-outs nodig om weer grip op de wedstrijd te krijgen. Door een goede service serie van Rebecca  en Jacqueline werd de druk bij de tegenstander gelegd. Helaas was het net niet genoeg om de derde set te winnen 21-25.

De vierde set was een kopie van de derde set. Er werd goed verdedigd door Danielle en Kitty waardoor de dames zelfs nog even op een voorsprong kwamen. De laatste set eindigde in 22-25.

De dames van Benevia hebben laten zien wat ze in huis hebben en dat geeft een goed gevoel voor de komende uitwedstrijd tegen Spirit.