Beach nieuwsbrief 2

Hallo beachers,

beach sunsetHier nieuwsbrief nr. 2. Daarin hadden we graag onze plannen voor het nieuwe beachseizoen en de ontwikkelingen voor het vernieuwen van de keet aan jullie ontvouwt. Zo was er het besluit (en waren wij al vergevorderd met de voorbereidingen) om op 17 april met de Koningsspelen mee te doen. Dit om de schooljeugd kennis te laten maken met het mooie beachvolleybal.


Dat de draaiboeken voor de jeugdclinics en het mini-toernooi voor een zomeravond- competitie al weer klaarlagen. En dat wij zodoende graag begin april al de Schoonmaakdag wilde houden.
Ook dat wij in goed overleg zijn met de gemeente voor wat betreft het vernieuwen van de keet. Enkele juridische zaken waren al afgekaart en de aanvraag bouwvergunning liep.


Maar helaas is de wereld getroffen door het Coronavirus en heeft de regering besloten dat in ieder geval tot 1 juni a.s. het verboden is om in het openbaar met meer dan 3 personen bij elkaar te komen!


Dus alle plannen zijn voorlopig helaas de koelkast in gegaan en de aanvraag bouwver- gunning is ernstig vertraagd.
Toch blijven wij optimistisch gestemd en willen wij jullie binnenkort de gelegenheid geven om middels een voorinschrijving je alvast op te geven voor het zomeravond mini- toernooi alsook voor de reguliere speelavonden! Mocht over enkele weken duidelijk worden dat we heel de zomer geen beach-volleybal mogen spelen dan zal dat jullie uiteraard niet je inschrijfgeld kosten.
Hoezeer wij het leuke spelletje zullen gaan missen onze gezondheid gaat natuurlijk voor alles!


Wij blijven de situatie uiteraard volgen en melden ons weer wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. Probeer gezond te blijven en goed voor elkaar te zorgen!


De beachcommissie.