Sponsors

 
 
Benevia Adviesgroep http://www.benevia.nl
BeneVia is als naamsponsor verbonden aan HWVV BeneVia. Het logo prijkt op shirts, trainingspakken en tassen van de Dames- en Herenselectie en op de shirts van de meeste andere teams.

Het dienstenaanbod van BeneVia bestaat uit financieringen, hypotheken, pensioenen, schade- en levensverzekeringen, aan- en verkoop van woningen, vermogensplanning en spaarregelingen.
 
 
AX Isolatiewerken http://www.ax-isolatie.nl/
AX-Isolatiewerken is sinds 1993 actief op het gebied van het isolatievak. (Voorheen Bijl Isolatie Techniek) Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar vakmanschap en zijn gevestigd in Strijen (Z-H). 

VCA* Gecertificeerd
 
 
BTG Electronics http://www.btg.nl
BTG Electronics Design is uw partner voor ontwikkeling van uw elektronische systemen en producten. In ons 20 jarig bestaan hebben wij een stevige ervaring opgebouwd in het realiseren van optimale oplossingen met behulp van maatwerk elektronica en embedded software.
 
 
Booij Hoveniers http://www.booij-hoveniers.nl
Wij zijn een hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Onze jarenlange ervaring, creativiteit en vakmanschap zetten wij graag in om ook voor u de ideale tuin te creëren. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Voor grote en kleine opdrachten kunt u bij ons terecht.
 
 
Café 't Haantje http://www.cafehethaantje.nl
Café het Haantje bestaat al ruim 50 jaar en geniet een uitstekende reputatie bij onze vele (stam) gasten. De ouderwetse gemoedelijke Rotterdamse sfeer van weleer en de uitstekende keuken maken het altijd gezellig. Of je nu komt voor een kopje koffie met een lekker stuk gebak of voor een drankje, wij zijn zeven dagen in de week geopend, dus je bent altijd welkom.Onze heerlijke lunch- en dinerkaart word regelmatig vernieuwd en ook de seizoensgebonden gerechten worden door ons op de kaart gezet. Hierbij nodigen wij je uit om alleen, samen of als groep tot 85 personen één van deze gerechten, het maandmenu of een aantrekkelijk geprijsde dagschotel te nuttigen.
 
 
Eye Wish opticiens http://www.eyewish.nl
U bent altijd van harte welkom in één van onze winkels.
Voor een deskundige oogmeting, om de nieuwste collectie monturen te bekijken, of om uw bril bij te laten stellen of te laten poetsen.
 
 
Feest dj Rene van Dalen http://www.feestdjrene.nl
Feest Dj René is een goede bekende in het DJ circuit en maakt van elke gelegenheid een topfeest.
Hij heeft maar één doel voor ogen en dat is gewoon een lekker feessie bouwen. René is vooral bekend vanwege de zeer uiteenlopende stijlen die hij aan elkaar mixt.
 
 
FMJ Groep http://www.fmj.nl/
FMJ, specialist in technische dienstverlening
De FMJ Group is een bundeling van bedrijven die actief zijn in de technische dienstverlening op zowel elektrotechnisch, instrumentatie technisch als op automatisering gebied.
 
 
Het Plein (Strijen) http://www.hetpleinstrijen.com/
U kunt bij het Plein terecht voor een drankje en een hapje. Maar dat is lang niet het enige. We hebben ook een snackbar waar u uw eten kunt afhalen, of wat dacht u van ons restaurant waar u gezellig kunt eten. Ook hebben we regelmatig een wisselende kaart voor frisse nieuwe gerechten. Verder hebben we ook een zaal voor feesten en partijen.
 
 
Het wapen van Strijen http://www.wapenvanstrijen.nl
Herberg het Wapen van Strijen is een gezellig horecabedrijf midden in het centrum van Strijen, met vele mogenlijkheden. Zo beschikt het Wapen over een gezellig café, een prachig restaurant waar u heerlijke avondmaaltijden kunt eten maar u kunt er tegenwoordig ook lunchen en, zoals u verwacht in een Herberg, een aantal pensionkamers waar u voor een redelijk bedrag kunt overnachten.
 
 
Hoveniersbedrijf De Bruijn en Sabelis http://www.debruijnensabelis.nl
Hoveniersbedrijf De Bruijn & Sabelis biedt al sinds januari 2000 een compleet dienstenpakket voor met name de particuliere tuin. In een klein team van vakbekwame hoveniers verzorgen wij ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud. Bij De Bruijn & Sabelis hebben we graag persoonlijk contact met onze klant. Met wensen en ideeën van de klant creëren we kwalitatief hoogwaardige tuinen. De combinatie van creativiteit en innovatieve oplossingen is zichtbaar in als ons werk. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, kwaliteitsbeplanting en professioneel en vakkundig gereedschap garanderen wij u een tuin waarvan u nog lang kunt genieten.
 
 
MW-Bodemsanering BV http://mw-bodemsanering.nl/
MW Bodemsanering houdt zich al 15 jaar bezig met bodemonderzoek, bodemsanering, , een schone grond verklaring en verrichten wij divers grondwerk. Gezien onze jarenlange kennis en ervaring binnen ons vakgebied, zijn wij toch wel een bodemsanering specialist te noemen. De regelgeving bij bodemsanering is complex en er dient met veel factoren en omstandigheden rekening gehouden te worden. Gezien onze connecties in de milieutechnische sector, genieten wij veel vertrouwen bij onze projectontwikkelaars, gemeenten, bedrijven en instanties.
 
 
Rider Audio & Media http://rider.nl
Rider Audio & Media BV is de ideale partner voor concerten, evenementen, congressen, shows en tours of voor een feest, vergadering of toespraak. Waar de uitdaging ook ligt, wij gaan hem aan. Voor u betekent het werken met Rider als partner een ontspannen beleving van uw event, van plan tot uitvoering. Wij denken graag mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Wij doen méér dan licht en geluid!
 
 
Sportshop André Vlot http://www.sportshopandrevlot.nl
Sinds 1993 zijn wij gevestigd in het hart van Hardinxveld-Giessendam en zijn we uitgegroeid tot een begrip in de sport. Als leverancier van sportkleding, -schoenen en accessoires voor diverse sporten als volleybal, korfbal, voetbal, running en watersport weet menigeen onze winkel te vinden.
 
 
Tio Yacht Exhaust Systems http://www.tiobv.nl
TIO BV is een toonaangevende fabrikant van industriële geluiddempers voor elke toepassing of situatie waarin lawaaierige gassen stromen. Ons uitgebreide en veelzijdige assortiment van producten worden geleverd aan klanten die actief zijn op tal van gebieden: marine, offshore, energie-opwekking, generatorsets en de totale energie, procesindustrie, petro-chemische industrie, spoorweg, machines en voertuigen. Wij leveren een breed scala van geluiddempers en silencing producten over de hele wereld.