Op deze pagina vind je het zaalwachtrooster van dit seizoen, alsmede wat men moet doen tijdens de zaalwacht:

LET OP!

De zaalwacht wordt per team ingedeeld. Van elk team wordt verwacht dat zij onderling dan zelf zorg dragen dat er van de aangewezen zaalwacht ook iemand aanwezig is (uiteraard enige tijd VOOR de aanvang van de wedstrijd).

Wanneer er (2x) achter de teamnaam staat, houdt dat in dat er eigenlijk 2 mensen worden verwacht (meestal i.v.m. het tellen met een groot formulier).
Wanneer je niet bekend bent met het invullen van een wedstrijdformulier (klein of groot), dan kun je hier de handleiding inzien:
klein formulier (van toepassing tot en met de 1e klasse)
groot formulier (van toepassing op promotieklasse en hoger)

Meer informatie over de activiteiten, die van de zaalwacht worden verwacht, kun je vinden in deze instructie. Wanneer je niet op de hoogte bent van deze activiteiten, wordt aangeraden deze instructie even goed door te lezen.Regels:
We verwachten van alle leden dat zij weten wanneer zij zaaldienst hebben en deze op de correcte manier vervullen, zonder dat er sancties hoeven worden opgelegd. Met z'n allen kunnen we er een mooi seizoen van maken in onze thuishal De Schenkel te 's-Gravendeel.


Eerste speelronde:
Teams die als eerste spelen en de aangewezen zaalwacht zetten de velden op (met tafels en telborden) en plaatsen de sponsorborden/-spandoeken.

Tussenrondes:
Teams die gespeeld hebben maken samen met de zaalwacht het veld in orde voor de teams die na hen spelen.

Laatste speelronde:

Teams die als laatste spelen bouwen de velden af en zorgen dat de tafels, sponsorborden ed. weer op zijn plek wordt gezet en zetten tevens weer de banken op hun plek langs alle muren.